2013. szeptember 2., hétfő

7.Első közös esténk

Sziasztok!
Meghoztuk a legújabb részt, reméljük tetszeni fog nektek, 
ha igen bizonyítsátok be, komikkal és pipákkal.
A következő rész 4 komi és pár pipa után jön.
Jó olvasást!
                                 Puszi Eve és Anita!





Betty szemszöge



  Nem akartam hinni a fülemnek, mikor meghallottam Harry ajánlatát. Mi az, hogy azt akarják, hogy költözzünk hozzájuk? Habár nekem nincs semmi kifogásom ellene, de akkor is ez egy kicsit furcsa. Sophival megbeszélték és végül beleegyeztünk, nem volt könnyű, de beláttuk, hogy ez a legjobb döntés. El is indultunk az új lakásunkhoz, ám  mikor beléptünk máris egy problémával találtuk magunkat szemben. A vendégszobák újítás alatt állnak így nem tudunk, bennük aludni... a fiúk persze rögtön felajánlották, hogy aludjunk náluk. Sophinak láttam, hogy nem tetszik ez az ötlet... mondjuk én sem voltam oda érte, de biztos, hogy nem fogom visszautasítani, hogy álmaim pasijával aludjak. Odamentem Sophi mellé és megfogtam a kezét, mert ilyenkor mindig jól dönt, tudom, hogy ez gyerekesen hangzik, de nem számít.
  - Rendben. - nyögte ki pár perc után. - Akkor Bee válasz. - én csak mosolyogtam és kimondtam az a nevet akit szerintem mindenki remélt.
  - Niall nem akarlak megbántani, de szerintem Sophi szívesebben aludna veled... -a barátnőm rák vörös lett és egy kicsit Niall is elpirult. - Harryt választom. - mosolyogtam rá, amit ő is viszonzott.
  - Ezt még visszakapod. - sziszegte Sophi, amin én csak nevetni tudtam. Harry megfogta a kevéske csomagomat, majd rám nézett.
  - Gyere. - megindult a lépcsőn én pedig követtem őt egy szó nélkül. Megállt az ajtó előtt majd benyitott, én már voltam itt korábban is, de nem volt időm körülnézni, azt viszont tudom, hogy nagy disznóól volt, de már nincs, Ez, hogy lehet? Na mindegy. - Min gondolkozol ennyire? - kérdezte Harry, mikor én már kábé öt perce álltam az ajtóban.
  - Ööö, semmin. - bejebbe mentem, majd leültem mellé. Amikor rám emelte a tekintetét kirázott a hideg, remegni kezdtem.
  - Mitől félsz ennyire? - ült közelebb hozzám, én pedig már megint remegni kezdtem. Gondolom élvezi mivel, mosolyog mint egy kisgyerek. Hát igen, ki nem élvezne, ha valaki ilyeneket vált ki belőlem? - Nagyon aranyos vagy mikor elpirulsz.
  - Harry. - nyögtem ki végül. - Túl közel vagy. - alig volt az ajkaink között pár milliméter.
  - Az éjjel ez nem volt probléma. - vigyorgott.
  - D-de én akkor nem voltam magamnál... most viszont igen, úgyhogy kérlek...- dadogtam össze-vissza.
  - Imádom, mikor ezt váltom ki belőle. - majd arrébb csúszott, értem én szóval csak játszadozik velem.
  - Mégis mit? - vontam fel a szemöldököm. Ő ismét közelebb hajolt, de már nem zavart annyira a dolog, meg se rebbentem. - Mit csinálnál, ha most megcsókolnálak? 
  - Nem tudom. - vontam vállat, neki pedig több sem kellett, az ajkait az enyémre tapasztotta. Először gyengéden, majd egyre forróbban kezdett csókolni. Az egyik kezem a mellkasán volt a másikkal pedig a hajába túrtam, mire ő belenyögött a csókunkba, én pedig sikeresen belemosolyogtam. 
  Lehet, hogy nem kellene ezt csináljam, sőt biztosan nem kellene. Ha Sophi megtudná, ki is nyírna, de nem tudom ennek a srácnak ellenállni... és szerintem Sophi sem tud Niallnek, szóval remélem nem fog belém kötni, mert akkor majd én is viszonozom neki. Észre sem vettem de már az ágyon feküdtünk, Harry pedig rajtam. A csókunkat megszakította levegőhiány miatt, én ziháltam próbáltam helyreálitani a lélegzetvételemet, de nem nagyon sikerült, mivel Harry a nyakamat kezdte puha ajkaival csókolgatni. Megtalálta az érzékeny pontomat a fülem alatt, éreztem hogy mosolyog, majd gyengéden szívni kezdi... azt hittem, hogy ettől nincs rosszabb érzés, hát tévedtem, mert mikor a fogai közzé vette a puha bőröm, felnyögtem. Égett a helye, Harry eltávolodott tőlem én  pedig azonnal az érzékeny helyre kaptam a kezemet, felszisszentem mikor hozzáértem. Harry vigyorogva nézet.
  - Ez mire volt jó? - ültem fel én is és néztem rá mérgesen.
  - Így már mindenki tudja, hogy az enyém vagy.
  - Nem vagyok a tied. - jelentettem ki.
  - Biztos vagy benne? - jelent meg a perverz vigyorra, amit én annyira imádok. Fel sem eszméltem, de az ajkai ismét az enyémen voltak, mohón falták az enyémet. - Látod? - kérdezte, csókolózás közben.
  - Nem. - nem hagytuk abba, és ismét az ágyon kötöttünk ki, a nyakamhoz közelített, majd gyengéd csókokat lehet az érzékeny részre. Gyengéden eltoltam magamtól, majd felültem. - Ne csináld ezt többet. - mondtam alig hallhatóan.
  - Miért? Hiszen élvezed.
  - De én nem akarok még egy lenni a sok közül, akit az ágyadba viszel...
  - Honnan veszed, hogy az lennél?
  - Ne nézz hülyének, olvasok híreket. - forgattam a szemeimet, mire ő csak bólintott egyet. - Hol öltözhetek át?
  - Ott. - mutatott az ajtó felé. Kivettem a táskámból egy póló és nadrágot, amit pont nem vittek el, mivel nem volt márkás...
  Bementem, ledobtam magamról a ruháimat, majd lezuhanyoztam, a hajamat kontyba kötöttem. Épp végeztem a tiszta alsónemű felvételével amikor nyílt az ajtó és Harry lépett be rajta. Hát ez csodás, nekem sincs semmi eszem, hogy bezárjam azt a hülye ajtót, jó alaposan végigmért.
  - Kimennél?
  - Már láttalak fehérneműben. - mosolygott.
  - Hát jó akkor maradj. - nem is törődtem vele, felvettem a kikészített ruháimat és már mentem is ki, hogy végre lefeküdhessek.

Harry szemszöge



  Tetszik nekem ez a lány. A közelemben, mindig remeg mint a nyárfalevél, de mégis próbálja magát erősnek mutatni, hogy nem érdeklem őt. Aha és ezt ki hiszi el neki? Ha nem érdekelném miért választott engem és miért hagyja, hogy megcsókoljam? El fogom érni, hogy megadja magát. Sophival pedig nem fogok törődni, mert ha a barátnője benne van hülye lennék nem elfogadni. Mi van ha kihasználom, Ő élvezni fogja nekem pedig jó lesz. Lezuhanyoztam én is, majd felhúztam az alsógatyám és kiléptem a fürdőből. Bee már az ágyban volt, a szemei be voltak csukva. Biztos voltam benne, hogy már alszik. Bebújtam mellé, a kezem átdobtam a derekán, hogy közelebb húzhassam magamhoz, mire ő megfordult és a mellkasomra hajtotta a fejét. Még álmában is engem akar.... nyomtam egy puszit a homlokára mire ő mosolyogni kezdett, majd követtem a példáját és én is álomba merültem....
  

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a rész! :) Kíváncsi vagyok, hogy mikor adja meg magát Bee! Várom a következő részt! Puszi: Anita :3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo lett gyorsan a kovittt :)))
    Henixx

    VálaszTörlés